ElancE
Software voor Productieplanning en -Registratie
5 redenen

Productieplanning & bezetting
Sturen op Uren is voor order-acceptatie op lange termijn en de personeelsplanning van mensen op korte termijn belangrijk
>> meer

Shop Floor Control
Transparantie en realtime inzicht zijn succesfactoren voor een optimale interactie tussen de werkvloer en werkvoorbereiding
>> meer

Online urenregistratie
Correcte ordernacalcultaties, personeelsurenbriefjes en prestatie -indicatoren zijn het resultaat van 1 klik
>> meer

Prestaties & rendement
De standaard prestatie-indicatoren zijn een goed startpunt voor een constante verbetering van de performance van productie
>> meer

Klanten

Tevreden gebruikers
ElancE wordt door de gebruikers geprezen om haar eenvoud, transparantie en directheid. Honderden mensen in allerlei bedrijven werken dagelijks met ElancE “sturen op uren” voor de beheersing van hun productie. Naar volle tevredenheid. En wij doen er alles aan om dat zo te houden.

Succesvolle klanten
Het is natuurlijk mooi dat gebruikers graag met het systeem werken, maar dat rechtvaardigt nog niet de investering in ElancE “sturen op uren”. Gelukkig heeft het systeem zich op dat vlak ook ruimschoots in de praktijk bewezen, zowel qua kostenbesparingen als qua prestatieverbetering.
Gebruik makend van ElancE zien klanten eigenlijk steeds weer nieuwe mogelijkheden om hun concurrentiepositie verder te verbeteren. En dat helpt ons weer bij de doorontwikkeling van ElancE.

Geschikt voor allerlei soorten bedrijven in vele branches
ElancE is zowel in een klantordergestuurde als in een voorraadgestuurde productie uitstekend te gebruiken, bij een seriegrootte van 1 tot 100.000 stuks. Ook grote aantallen werkorders kunnen probleemloos met het systeem verwerkt worden. Veel bedrijven hebben trouwens een combinatie van allerlei seriegroottes en voorraadpunten. ElancE “sturen op uren” beschikt daarom over een zeer flexibele, uitgebreide orderstructuur.
Ook de technische opbouw van het product en het productieproces maakt niet uit. ElancE “sturen op uren” kan op ieder productieproces geconfigureerd worden. De functies die niet nodig zijn kunnen in ElancE worden uitgeschakeld., zodat de gebruikers niet worden vermoeid met overbodige informatie.
Door onze kennis van productieprocessen en de specifieke besturingsproblemen in sommige branches zijn al een aantal unieke oplossingen in ElancE verwerkt. Bijvoorbeeld voor de toelevering aan de bouw, met grote planningonzekerheid en gedetailleerde leverschema’s.

Geschikt voor MKB-bedrijven
Qua investering is ElancE “sturen op uren” een systeem dat ook uitstekend past bij kleinere productiebedrijven. Maar ook qua complexiteit: er is geen hoog gekwalificeerd personeel nodig om het systeem te bedienen, het systeembeheer is eenvoudig en de systeemeisen zijn minimaal.

 
lean@elance.nl | 0512 - 589 838
Driving production to perfection

Made with ♥ by BO. Be Original

>