ElancE
Software voor Productieplanning en -Registratie
5 redenen

Productieplanning & bezetting
Sturen op Uren is voor order-acceptatie op lange termijn en de personeelsplanning van mensen op korte termijn belangrijk
>> meer

Shop Floor Control
Transparantie en realtime inzicht zijn succesfactoren voor een optimale interactie tussen de werkvloer en werkvoorbereiding>> meer

Online urenregistratie
Correcte ordernacalcultaties, personeelsurenbriefjes en prestatie -indicatoren zijn het resultaat van 1 klik
>> meer

Prestaties & rendement
De standaard prestatie-indicatoren zijn een goed startpunt voor een constante verbetering van de performance van productie
>> meer

Implementatie

Snelle implementatie
Het allerbelangrijkste is misschien wel dat u met ElancE “sturen op uren” geen complexe ERP-modules of een heel ander ERP-systeem nodig heeft om uw productiebesturing te verbeteren.
Door de eenvoudige opzet is het werken met ElancE “sturen op uren” door iedereen snel te leren. Dat scheelt in de opleidingskosten, en u hoeft geen hoog geschoolde specialisten in dienst te nemen. ElancE “sturen op uren” is daardoor zeer snel in te voeren. Als het moet draait het binnen 1 maand.

Datakoppelingen met ERP
ElancE kan eenvoudig aan ieder modern ERP-pakket en/of andere systemen gekoppeld worden. Er zijn door ElancE al koppelingen gerealiseerd met onder andere Exact (DOS, Windows en Globe), Microsoft Dynamics AX (Axapta), MFGpro, Multivers, JDEdwards en Pretech.
ElancE biedt hiervoor standaard, configureerbare import- en exportroutines. Ook kent ElancE sluitende procedures tegen dubbeling van informatie en speciale velden met administratieve codes voor een foutloze import/export van gegevens naar het ERP-systeem.
Zo werken de gebruikers in ElancE “sturen op uren” met dezelfde gegevens als in het ERP-systeem, en fungeert het echt als een verlengstuk van het ERP-systeem. Waardoor dat eenvoudiger kan blijven en beter benut kan worden voor haar hoofdtaak.

Deskundige begeleiding
Na het afstemmen van eventuele datakoppelingen wordt de organisatie klaargestoomd via enkele workshops en wat korte instructies. Daarbij wordt het systeem meteen geconfigureerd, zodat het gebruiksklaar geïnstalleerd kan worden. En er worden ook meteen een heldere taakverdeling gemaakt tussen de diverse gebruikers, met de bijbehorende autorisatie.

Dit proces wordt bij ElancE geleid door specialisten die weten wat er nodig is om een productieproces optimaal te laten verlopen.
Na een korte periode van opstarten, inwerken, schaduw draaien en fijnslijpen wordt het systeem vervolgens definitief in gebruik genomen. En kan er eindelijk afscheid worden genomen van alle planningslijstjes, urenbriefjes en andere papierwinkel.
Na oplevering kunnen de gebruikers via een serviceabbonnement altijd beschikken over onze deskundige helpdesk-ondersteuning en de laatste versie van de software.

Lage systeemeisen
Ook aan het informatiesysteem worden door ElancE geen hoge eisen gesteld:

  • De compacte database en de software stellen minimale eisen aan de server, en draaien op de standaard serversoftware van Microsoft
  • Er wordt uitsluitend met standaard hardware gewerkt, die overal gekocht kan worden.
  • De webbased registratieschermen in de productie vergen alleen een netwerkverbinding met de server en een webbrowser. Daardoor kan er met zeer goedkope hardware worden gewerkt, en is een groot aantal registratiepunten geen bezwaar.
De installatie van de SQL-database en de software op de server wordt door een deskundige van ElancE uitgevoerd.
De webbased software is vervolgens vanaf elke werkplek binnen of buiten het bedrijf toegankelijk, zonder locale installatie van software. Uitbreiden van het systeem is dus een fluitje van een cent.

 

 
lean@elance.nl | 0512 - 589 838
Driving production to perfection

Made with ♥ by BO. Be Original

>